30 квіт. 2012 р.

Новий компресор GEA Bock HG34 CO2 T від GEA Refrigeration Technologies

З початку 1990-х років, GEA Bock затурбувалася розробкою компресорів для закритичного режиму CO2. У минулі роки, через зростання інтересу до природних холодоагентів, компресори GEA Bock для CO2 від GEA Refrigeration Technologies знаходили застосування в різних областях.

Нові моделі 4-циліндрових компресорів HG34 CO2 T з 7-ма ступенями об'ємної продуктивності від 9,9 до 20,1 м ³ / год були вперше представлені на виставці Chillventa 2010 у додаток до існуючої лінії закритичних компресорів для CO2. Дані моделі нещодавно пішли в серійне виробництво і пропонуються на ринку.

компресор GEA Bock HG34 CO2 T

На даний момент виробнича програма закритичних компресорів GEA для CO2 включає моделі RKX26, HG2 CO2 T і HG34 CO2T.

Особливі характеристики закритичних компресорів для CO2:

  • високоміцний сфероїдальних литий чавунний корпус для високих робочих тисків до 150 бар на боці високого тиску і 100 бар на стороні низького тиску;
  • зносостійкий і довговічний механізм;
  • надійна і безпечна подача масла через насосну мастило;
  • хороші експлуатаційні характеристики як наслідок збалансованості всієї конструкції;
  • змінні ефективні приводні мотори у виконанні з охолодженням всмоктуваним газом;
  • два приводні мотора на вибір в ступені стиснення для різних умов застосування;
  • мотори частотного керування з широким діапазоном по частоті 25-70 Гц;
  • загальна економічна ефективність для найбільшого можливого COP системи;
  • з'єднання на лінії всмоктування і нагнітання з запірними (можливі обжимний кріплення для сталевих труб і паяні з'єднання для мідних труб);
  • клапани скидання тиску в зонах всмоктування і нагнітання;
  • монтажний електрощит IP54 з захистом мотора Bock MP10;
  • підігрівач масляного картера і термостат теплового захисту встановлюються на заводі як стандартна комплектація;
  • низька витрата масла;
  • заправка синтетичним маслом для CO2 з високим опором до термічної навантаженні.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар